Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 juni 2020 | 23:50

Den mystiska antologiserien "The Sinner" får en fjärde säsong

Här i Sverige väntar vi fortfarande på att få ta del av den tredje säsongen, men vi kan åtminstone glädjas åt att det blir fler fall för Detective Ambrose.
Vi har sedan den första säsongen av "The Sinner" fått följa Detective Ambrose, spelad av Bill Pullman, när han tar sig an mystiska mordfall där mördaren tycks vara självklar - men ingen verkar förstå varför mordet skedde.
 
Både den första (Jessica Biel) och andra säsongen (Carrie Coon) har hyllats för sina insatser från de olika huvudkaraktärerna, som förutom Pullman byts ut efter varje säsong. Den tredje säsongen (med Matt Bomer i huvudrollen) är USA Networks mest populära tv-serie hittills i år, enligt Deadline.
 
Det kommer därför knappast som en chock att kanalen har valt att beställa en fjärde säsong. Man har däremot inte gått ut med vem som kommer att få axla huvudrollen vid sidan om Pullman under den kommande säsongen.
 
 
I USA sändes den tredje säsongen av serien med start redan i februari - och kommer nu under veckan till Netflix i Storbritannien. Det är däremot oklart när vi kommer att kunna ta del av den tredje säsongen här i Sverige. Här har "The Sinner" visats hos både SVT och Netflix - där den första säsongen i skrivande stund fortfarande finns tillgänglig. 
 

Läs också: 7 stora originalfilmer med Netflix-premiär i sommar

 
Vad tyckte du om de två första säsongerna av "The Sinner"? Ser du fram emot att se den tredje och fjärde säsongen också? Kommentera gärna nedan!
| 15 juni 2020 23:50 |