Comic-Con 2017

Skribent

Jonatan Blomberg

23 juli 2017 | 06:00

Den lovande "Westworld"-trailern bekräftar säsongspremiär under 2018

Förra veckan knep "Westworld" hela 22 Emmynomineringar. De tackar med en lovande trailer, som också bekräftar att det blir mer av serien redan nästa år!
Säsongspremiären av Emmyfavoriten "Westworld" närmar sig! Det står klart efter att HBO släppt den första (och mycket efterlängtade) trailern inför säsong två. Den första säsongen tog flera år att få ordning på och kantades med ett flertal uppskjutna premiärdatum - inspelningarna verkar däremot ha flutit på mer smärtfritt inför den andra säsongen.
 
Jonathan Nolan och Lisa Joy gick loss under Westworld-panelen på Comic-Con där de bekräftade den goda nyheten.
 
Nolan och Joy berättade också om var de dragit inspiration till serien, utöver originalfilmen "Westworld" från 1973, och avslöjade att tv-spel som "Grand Theft Auto" och "Red Dead Redemption" spelade en stor roll i hur känslan för serien utvecklades. 
 
"Min fru är den enda personen i världen som lyder trafiksignalerna i 'Grand Theft Auto'" skämtade Nolan.
 
 
Bernard (Jeffrey Wright) står vid sidan av en flod, bredvid en död tiger - vad tusan? Dolores (Evan Rachel Woods) och Teddy (James Marsden) rider omkring och skjuter överlevare som flytt händelserna i slutet av den första säsongen, eller har de bara lite kul i allmänhet? Maeve (Thandie Newton) blickar ut över alla döda kroppar i "host-fabriken" och slutligen, en blodig "Man in Black" (Ed Harris) ser ut att ha överlevt sina skador - redo för en riktig utmaning.
 
Vågar vi hoppas på en premiär redan innan Emmyfönstret stänger den 31 maj nästa år, så de har en chans för storslam även på nästa års Emmygala?
 
Vad tyckte du om trailern inför nästa säsong av "Westworld"?
| 23 juli 2017 06:00 |