Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 november 2020 | 16:20

Den efterlängtade Marvel-serien "WandaVision" är färdiginspelad

Det verkar som om "WandaVision" kommer att hinna få sin premiär hos Disney+ redan i år trots allt.
ComicBook rapporterar att "WandaVision"-producenten Dylan Klumph bekräftat att den efterlängtade tv-serien äntligen är färdig med sina inspelningar. Klumph ska ha lagt ut nyheten på sitt Instagram-konto, men han har därefter valt att ta bort sitt inlägg - sannolikt då Disney+ vill gå ut med den typen av information själva.
 
"WandaVision" kommer att följa Marvel-karaktärerna Scarlet Witch/Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) och Vision (Paul Bettany) i någon form av surrealistisk sitcom-miljö - som även kommer att knytas ihop med den kommande långfilmen "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". 
 
Utöver Scarlet Witch och Vision kommer även några andra bekanta MCU-karaktärer att dyka upp: Kat Dennings ("Thor: The Dark World") och Randall Wallace ("Ant-Man and the Wasp") har roller, samt en vuxen Monica Rambeau (Teyonah Parris spelar rollfiguren vi mötte i "Captain Marvel").
 
 
Med tanke på att coronapandemins restriktioner satte käppar i hjulet för produktionen av "The Falcon and the Winter Soldier", som skulle ha haft premiär redan i augusti, så har det varit lite oklart om Disney+ skulle hinna klart med den första säsongen av "WandaVision" innan den planerade premiären i december (oklart vilket exakt datum). Men eftersom inspelningarna nu tycks vara helt färdiga och man sannolikt kommer att släppa serien med ett avsnitt i taget, som med "The Mandalorian", så borde det inte längre finnas någon anledning till oro.
 
Det sista avsnittet av den nya "The Mandalorian"-säsongen släpps den 18 december, så vi kan förhoppningsvis hoppas på en "WandaVision"-premiär kort därefter. Skaffa din prenumeration på disneyplus.com.
 

Läs också: Totalt vansinne i veckans avsnitt av "The Mandalorian"

 
Kommer du att ge "WandaVision" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 9 november 2020 16:20 |