Serie

Skribent

Anders Eklöf

21 juli 2021 | 17:00

Den animerade "The Witcher"-filmen har fått en första trailer

Följ Geralts mentor Vesemir i den animerade filmen "The Witcher: Nightmare of the Wolf".
Under den digitala direktsändningen WitcherCon som bland annat bjöd på en intervju med Henry Cavill och den första trailern för den efterlängtade andra säsongen av "The Witcher", fick vi även ett datum för den animerade filmen "The Witcher: Nightmare of the Wolf".
 
Filmen är en prequel till "The Witcher" och handlar om Geralts mentor Vesemir, en våghalsig ung häxkarl som undkommit ett liv i fattigdom för att döda monster för mynt.
 
Nu har en första teaser dykt upp, som du kan se här. 
 
 
Rösten till Vesemir är Theo James, som vi hört och sett i "Castlevania" och "Divergent"-filmerna (i den andra säsongen av "The Witcher spelas han av Kim Bodnia). Vi kommer även få träffa den mystiska Deglan (spelad av Graham McTavish som är känd från "The Hobbit") och häxan Tetra (spelad av Lara Pulver från "Sherlock"). 
 
Animeringen står den koreanska studio Studio Mir för, som gjort serier som "The Legend of Korra", "Voltron: Legendary Defender" och "Dota: Dragons Blood". 
 
 
"The Witcher: Nightmare of the Wolf" dyker upp på Netflix den 23 augusti. Den andra säsongen av "The Witcher" får vi vänta tills den 17 december för. 
 
Vad tycker du om "The Witcher"-franchisen? 
| 21 juli 2021 17:00 |