Film

Skribent

Alexander Svensson

13 februari 2024 | 20:45

"Deadpool & Wolverine" slår tittarrekord - trailern visad 365 miljoner gånger

Med 365 miljoner visningar på 24 timmar äntrar Deadpool rekordboken (och knäpper Spider-Man på näsan).
Deadpool har knappt hunnit återvända till rampljuset, och redan slår han rekord. Enligt Disney så har trailern för “Deadpool & Wolverine”, som släpptes natten till måndag visats 365 miljoner gånger på 24 timmar.
 
Den skyhöga siffran innebär att “Deadpool & Wolverine” slagit tittarrrekord och nu är den mest sedda filmtrailern under 24 timmar någonsin. Den tidigare rekordhållaren var “Spider-Man: No Way Home”, som hade 355.5 miljoner visningar på 24 timmar. Att intresset för “Deadpool & Wolverine” är så stort är ett styrkebesked för det annars vacklande MCU. Kanske är Deadpool verkligen Marvels räddare?
 
Spider-Man får se sig slagen av Deadpool, åtminstone rörande trailervisningar.
 
“Deadpool & Wolverine” kommer att följa Deadpool när TVA (tidsväktarna från “Loki”) skickar ut honom på ett multiversalt äventyr som för honom in i MCU. Ryan Reynolds och Hugh Jackman repriserar sina älskade roller från Fox Marvelfilmer, och i rollistan finns även Emma Corrin, Matthew Macfadyen, Aaron Stanford och Morena Baccarin.
 
Om du på något vänster lyckats missa trailern som alla tydligen sett, eller bara vill hjälpa till att putsa tittarsiffrorna så går trailern för “Deadpool & Wolverine” att se nedan.
 
 
| 13 februari 2024 20:45 |