PODCAST

Skribent

Fabian Nordlander

9 juli 2016 | 18:00

De bästa semesterfilmerna för sommarlovet

Vilka filmer representerar semestern bäst och vilka filmer är passande att se när du lämnar skrivbordet för sommaren? Det har vi tagit reda på.
Trots att sommaren oftast kommer med fint väder och gott umgänge, så gynnas ens filmtittande sällan av denna efterlängtade period. Men helt plötsligt kommer regnet och du schasar iväg dina vänner på grund av en påhittat magsjukdom från amazonerna, nu är det filmdags! 

Dock har man kanske inte lust att se just filmer som porträtterar semestrar när man själv har semester. Precis som en McDonalds­anställd inte vill hänga runt grillen på sin fritid. Men det skiter vi i för tillfället. Nu är det dags att se på människor som har det bättre än du! Men vilka filmer ska man se? 

Det har vår podcast “Nörden & Jag” svarat på. I vanlig ordning djupdyker vi blint in i genrer och ämnen, nu är det dags för semesterfilmer. Vi väljer bland våra favoriter och analyserar vad som faktiskt kategoriserar en semesterfilm och vad som skiljer genren från Road Movies. Vår egna manusförfattare Fabian ger en analys på “Sunes Sommar” och visar sidor samt djup vi aldrig sett förut… 
Finns även på iTunes & Acast
| 9 juli 2016 18:00 |