Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 december 2018 | 22:30

DC Universes "Titans" har fått ett svenskt premiärdatum

Vi visste redan att DC Universes första originalserie skulle landa på Netflix, men det är först nu som vi vet exakt när.
Det snackas och skrivs en hel del om den kommande streamingtjänsten Disney+, och huruvida Marvelserierna kommer att bli för mörka för att kunna släppas direkt i Disneys app. Marvelkonkurrenten DC har däremot redan hunnit släppa sin streamingtjänst, DC Universe, med nattsvarta "Titans" som en av sina första originalserier.
 
Till skillnad från Disney, som planerar att lansera sin streamingtjänst även utanför USA, har DC valt att endast göra DC Universe tillgänglig för användare som befinner sig i Nordamerina. Lyckligtvis har Netflix knipit de globala rättigheterna till serien, vilket gör att vi kan ta del av nya "Titans" även här i Sverige.
 
 
Det har fram tills idag däremot varit oklart när "Titans" faktiskt skulle göras tillgänglig hos Netflix. Vi väntar exempelvis fortfarande på ett liknande besked gällande George R. R. Martin-serien "Nightflyers". Men nu vet vi säkert. Den 11 januari släpps hela den första säsongen om DC-hjältarna i "Titans".
 
Kommer du att ge "Titans" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 5 december 2018 22:30 |