Film

Skribent

MovieZine

17 juni 2020 | 09:50

DC bjuder fansen på stort online-event den 22 augusti

Möt superhjältar från filmerna, tv-serierna och serietidningarna i DC Fandome - "en storslagen, virtuell upplevelse".
I sommar planerar Warner Bros något unikt för världens superhjältefans. Igår avslöjades de första detaljerna om DC FanDome, som beskrivs som "en gigantisk, virtuell upplevelse i DC:s universum".

Under ett fullspäckat dygn kommer vi få "möta superhjältar och skurkar och fira DC:s historia, nutid och framtid". Skådespelare och filmskapare bjuder på diskussionspaneler, medan de mest hängivna fansen där hemma uppmanas att visa upp sina cosplay-skapelser.

Mer specifikt blir det en chans att se och höra skådisarna och skaparna bakom långfilmer som "Aquaman" och "Shazam!", och tv-serier som "Batwoman" och "Watchmen", bland många andra. Gissningsvis får vi också en inblick och nyheter kring kommande, efterlängtade projekt. Det är bekräftat med paneler kring "Black Adam", "The Suicide Squad" och omtalade "Justice League: The Snyder Cut". Självklart finns det också utrymme för "Wonder Woman 1984", med biopremiär i höst.
 
 
- DC har de bästa fansen. I mer än 85 år har världen vänt sig till DC:s inspirerande hjältar och berättelser för att underhålla oss. Detta massiva event ger alla ett nytt sätt att hitta sin personliga resa genom DC:s universum utan köer, utan biljetter och utan gränser. Vi vill ge fans världen över en spännande och unik möjlighet att möta sina favoritkaraktärer och alla de otroliga människor som står bakom dem, säger Warner Bros-chefen Ann Sarnoff i ett pressmeddelande.
 
Hela kalaset börjar lördagen 22 augusti klockan 19 (svensk tid) och pågår i 24 timmar. Det globala eventet hittas på DCFandome.com och är gratis för alla.
| 17 juni 2020 09:50 |