Film

Skribent

Användare borttagen

11 april 2019 | 13:00

Dave Bautista spelar torped i "Killer's Game"

Step aside Dwayne Johnson, we got a new busy man in Hollywood!
Dave Bautista ser ut att fylla upp sin kalender rejält för de kommande åren, då Collider skriver att han nu är klar för huvudrollen i actionthrillern "Killer's Game". För regin står D.J. Caruso ("xXx: Return of Xander Cage"), och filmen är baserad på romanen "The Killer's Game" av Jay Bonansinga. Tidigare var det planerat att Jason Statham ("The Meg") skulle spela huvudrollen, men det verkar som att förhandlingarna med honom inte bar frukt.
 
I "Killer's Game" spelar Bautista den erfarne yrkesmördaren Joe Flood, som har fått beskedet att han endast har några månader kvar att leva. Då bestämmer Flood att lägga ut ett dödskontrakt för sitt egna liv (varför?), men det visar sig senare att han är helt frisk. Detta leder till det största misstaget i hans liv, och Flood måste nu slåss för sin överlevnad mot alla dessa attentatsmän. 
 
Detta projekt blir nog ett pass för mig, just på grund av premissen samt regissören bakom rullen. Det positiva är att Bautista har mycket coolare filmer på gång i form av "Avengers: Endgame", "Dune", och nu senast "Army of the Dead". Men han är nu en eftertraktad profil, så det är självklart att alla typer av projekt flyger in. 
| 11 april 2019 13:00 |