Film

Skribent

Mats Karlsson

13 februari 2018 | 22:30

Jason Statham gör sig redo för "Killer's Game"

D.J. Caruso regisserar actionthrillern om en dödssjuk lönnmördare som beställer mord på sig själv och ångrar beställningen.
Jason Statham som vi senast såg i "Fast & Furious 8" har ett nytt actionprojekt på gång. THR skriver att Statham är i förhandlingar om att spela huvudrollen i D.J. Carusos ("Disturbia") actionthriller "Killer's Game".
 
Filmen ska baseras på Jay Bonansingas roman som gavs ut 1997. Flera studios i Hollywood har i 20 år försökt att filmatisera "Killer's Game" och det är inte förrän nu som den ser ut att bli av.
 
Historien handlar om en lönnmördare som blir diagnostiserad med en livshotande sjukdom och bestämmer sig för att beställa ett mord på sig själv, allt för att slippa de förväntade sjukdomssmärtorna. Efter han har lagt mordbeställningen får han reda på att han har blivit feldiagnostiserad och blir tvingad att bemöta sina forna kollegor som försöker döda honom.
 
Under de gångna åren har flera regissörer varit kopplade till projektet, såsom Alex Proyas, John Woo, Pitof, Rupert Wainwright, Renny Harlin och Simon Crane.
 
En actionfilm som låter som klippt och skuren för Statham, eller vad säger ni?
| 13 februari 2018 22:30 |