Film

Skribent

Oskar Möller

5 augusti 2023 | 12:00

Därför fick "Black Adam" inte en uppföljare enligt Dwayne "The Rock" Johnson

Dwayne "The Rock" Johnson har en förklaring på varför det inte blir en uppföljare till DC-filmen "Black Adam" - för många nya chefer på Warner Bros och DC.
I ett nysläppt klipp från Peacocks program "Hart to Heart" snackar Dwayne Johnson med komikern Kevin Hart om varför DC-rullen "Black Adam" inte fick en uppföljare. Deadline rapporterade om stjärnornas samtal.
 
Filmen uppskattades trots allt av många av stjärnans fans även om den med sin höga budget klassas som en flopp. Black Adam kostade 195 miljoner dollar och spelade in cirka 400 miljoner dollar). Förutom Johnson medverkade även Pierce Brosnan och Aldis Hodge i projektet.
 
 
Under stjärnornas samtal delgav Johnson sina tankar kring det hela: 
 
– Jag tror att "Black Adam" snurrades in i i en virvel av nytt ledarskap i bolagen. Det var så många ändringar som skedde som ledde till  kreativa och ekonomiska beslut som man kanske inte håller med om.
 
Stjärnan trodde även att filmen "slogs ner lite" av Covid-restriktionerna under den aktuella perioden.
 
– Det kommer förbli ett stort mysterium varför den inte följdes upp - inte bara för mig utan för hela filmindustrin.
 
Förra decemeber berättade Johnson för sina fans att han efter ett samtal med DC Studios nya filmboss James Gunn fick reda på att "Black Adam" inte blir en del av studions kommande planer.
 
 
 
Kommer ni att sakna en uppföljare till "Black Adam"?
| 5 augusti 2023 12:00 |