Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

7 augusti 2016 | 15:30

Därför dröjer "Gambit"

Manusförfattaren och producenten Simon Kinberg har tagit inspiration från "Deadpool".
"Gambit" har varit i görningen en längre tid nu, och det är Channing Tatum som kommer spela "X-Men"-medlemmen i den fristående filmen. Däremot har processen dragit ut på tiden.  I en intervju med Slashfilm förklarar manusförfattaren och producenten Simon Kinberg varför:

- Jag tror att sanningen är den att vissa filmer behöver en väldigt speciell och unik ton, och det tar alltid lite extra tid att hitta den där tonen. "Deadpool" känns som att den kom från ingenstans, men den var ju under utveckling i 10 år, och jag tror att den finslipades mycket under de åren.

Han gav inte några definitiva svar om när vi kan räkna med att få se mutanten på vita duken, men förklarade att de just nu letar efter sin egen ton:

- Jag hoppas inte att "Gambit" tar 10 år att göra, men det krävs lite finslipning för att få vår ton och vår röst helt rätt. Karaktären har en så specifik röst i serietidningarna på samma sätt som "Deadpool" har, och vi vill säkerställa att vi fångar den rösten i manuset. Det handlar egentligen bara om att skriva ett manus som är värdigt karaktären, och jag tycker att vi är väldigt nära att lyckas med det just nu.
 
Vad tror du om "Gambit"?
| 7 augusti 2016 15:30 |