Spel

Skribent

Viktor Eriksson

10 juli 2024 | 14:00

Danny Trejo avslöjar sitt favoritspel – är förmodligen inte vad du väntat dig

Skådespelaren har själv medverkat i flera våldsamma tv-spel som "Grand Theft Auto: Vice City".
Skådespelaren Danny Trejo är känd för att spela diverse hårdingar på film. Inledningsvis fick han mindre roller som diverse gangsters i filmer som “Desperado”, “Heat” och “From Dusk till Dawn” innan han blev känd för sin egen karaktär Isador “Machete” Cortez, som först dök upp i Robert Rodriguez “Spy Kids”-filmer och som senare fick två egna långfilmer, “Machete” från 2010 och “Machete Kills” från 2013.
 
Danny Trejo har också dykt upp i flera våldsamma tv-spel som “Def Jam: Fight for Ny”, “Grand Theft Auto: Vice City och “Far Cry 6”-expansionen “Danny and Dani vs. Everybody”.
 
Skådespelaren gillar själv också att spela tv-spel och avslöjade i samband med National Video Game Day att hans favoritspel är det betydligt mer stillsammare “Animal Crossing: New Horizons”.
 
 
Spelet är en livssimulator till Nintendo Switch som går ut på att leva ett avslappnat liv på en ö och utföra aktiviteter som trädgårdsarbete, fiske och att umgås med grannarna. Ordentligt mysigt men kanske inte det vi associerar främst med Danny Trejo. Spelet är den senaste delen i “Animal Crossing”-serien och släpptes under 2020. Nu hoppas vi bara att skådespelaren bjuder in oss alla till hans ö. 
 
| 10 juli 2024 14:00 |