Film

Skribent

Alexander Dunerfors

17 april 2018 | 09:00

Danny Boyle-komedi får premiär hösten 2019

Ska den romantiska komedin sätta käppar i hjulet för hans dejt med 007?
"Bond 25" blir inte Danny Boyles nästa film. I mars skrev vi att den brittiske regissören ska filma en romantisk komedi, efter ett manus av Richard Curtis ("Love Actually").

Filmen har just fått ett premiärdatum, och ska upp på biodukar den 13 september 2019. Det är bara ett par månader innan den nya Bond-filmen är tänkt att släppas: 8 november 2019 är datumet som MGM kryssat för i kalendern.

Boyle skriver för närvarande på ett manus för nya Bond tillsammans med John Hodge, ett av flera manus som är på gång för filmen. Om EON Productions gillar hans idéer för filmen kan han bli den som får regissera "Bond 25", men ingenting är officiellt än.

Deadline skriver att komedin spelas in i höst med Lily James, Kate McKinnon och Ed Sheeran framför kameran. Och det kan bli tajt att hinna rent tidsmässigt.Om Danny Boyle faktiskt får jobbet, kommer "Bond 25" kunna påbörja inspelningarna  först i början av 2019.
 
Det börjar låta allt mer troligt att jobbet går till någon annan, eller att premiärdatumet för nästa Bond-film blir försenat. Men vi hoppas att Boyle och filmbolaget får det att funka.
| 17 april 2018 09:00 |