Film

Skribent

Användare borttagen

23 maj 2019 | 10:30

Daniel Craig genomgår ankeloperation efter "Bond 25"-skada

Men produktionen fortsätter samtidigt som premiärdatumet kvarstår.
Jag vet inte vad man ska tycka om den kommande (samt sista) filmen med Daniel Craig som 007 i "Bond 25". Allting från rykten kring kaos med produktionen till Craigs skada under inspelningarna i Jamaica får en att bli lite smått orolig. Nu har man fått en liten uppdatering kring den sistnämnda nyheten, och det verkar som att den brittiska spionen får ta det lite lugnt den närmaste tiden. 
 
Via det officiella Twitter-kontot meddelas att Craig kommer gå igenom en smärre ankeloperation, vilket gör att han behöver rehabiliteras i två veckor. Men det meddelas samtidigt att produktionen kommer fortsätta samt att premiärdatumet kvarstår - vilket är 8 april 2020.
 
 
I Cary Fukunagas "Bond 25" har huvudkaraktären lämnat sin tjänst och njuter istället av ett lugnt liv i Jamaica. Men som vanligt blir lugnet kortvarigt när gamle vännen Felix Leiter (Jeffrey Wright) dyker upp och ber om hjälp - att rädda en kidnappad forskare. Tillbaka för sina respektive roller är Ralph Finnes, Léa Seydoux, Naomie Harris, Rory Kinnear och Ben Whishaw. Nya ansikten i filmen är Billy Magnussen, Ana de Armas, Lashana Lynch och Rami Malek som antagonisten. 
 
"Bond 25" återvänder 8 april 2020. 
 
Vad är känslorna kring nyheten om Craigs senaste skada? Bådar det gott för "Bond 25" i slutändan? Kommentera nedan!
| 23 maj 2019 10:30 |