Film

Skribent

Robin Andersson

14 maj 2019 | 15:46

Daniel Craig skadad under inspelningen av "Bond 25"

Premiären av "Bond 25" är skakad, men än så länge inte rörd.
Det är långt ifrån problemfritt att få nästa James Bond-film till bioduken. Nu rapporterar Variety att Bond själv, Daniel Craig, har skadat sig under inspelningen av nya "Bond 25". Olyckan inträffade under inspelningarna i Jamaica, och den brittiske skådespelaren flygs just nu till USA för att genomgå röntgen.
 
En anonym källa berättar om händelsen. "Han sprang under en actionscen och föll på ett besvärligt sätt. Han hade väldigt ont och klagade på smärta i vristen".
 
Det är just nu oklart hur länge filmproduktionen blir uppskjuten, men det vi vet är att inspelningarna i Londons Pinewood Studios, som skulle ha startat vid slutet av veckan, har blivit inställda.
 
Det är inte första gången Craig skadar sig under filminspelningar. I hans första stuntscen i sin Bond-debut "Casino Royale" slog han ut två tänder. Han fick senare flera skador, som att en avsliten axelmuskel och en fingerskada under inspelningarna av "Quantum of Solace", och han skadade knät under en fightscen i hans senaste Bond-insats i "Spectre".
 
"Bond 25" har för tillfället biopremiär 8 april 2020, och det återstår att se hur allvarlig skadan är, och ifall man då behöver skjuta fram premiärdatumet.
 
 
| 14 maj 2019 15:46 |