Serie

Skribent

MovieZine

4 april 2022 | 17:30

Dagens deal: Testa discovery+ i en månad för 10 kr

Streama tittarfavoriten "The Island Sverige", prisvinnande dramat "Mörkt hjärta" och Henrik Schyfferts nya serie "Vi i villa" - just nu till extra fint kampanjpris.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller köplänkar.
 
Streamingtjänsten discovery+ sänker just nu priset för nya medlemmar. Med ett tidsbegränsat erbjudande kan du prova på tjänsten i en månad för en ynka tia och streama svenska originalserier som ”Udda veckor”, ”Pappas pojkar” och ”Mörkt hjärta”.  Den 7 april börjar dessutom Henrik Schyfferts nya serie ”Vi i villa” att visas på discovery+ och Kanal 5.
 
 
Erbjudandet gäller bara veckan ut (fram till 10 april). Efter provperioden på 30 dagar övergår det till ett abonnemang till ordinarie pris, 89 kr i månaden, om det inte sägs upp innan. 
 
I Underhållnings-paketet ingår alla program från discovery+ samt 12 kanaler från Discovery och SVT. På discoveryplus.com kan du även läsa om andra tillgängliga paket, exempelvis laddade med sport som PGA Tour, Eurosport, Allsvenskan och Superettan. 
 
 
I en uppsjö av streamingtjänster är discovery+ en stark spelare när det kommer till svenskproducerade drama- och komediserier, reality och dokumentärer. Förutom hyllade titlar som ”Mörkt hjärta” och tittarfavoriten ”Det som göms i snö” är det här du kan streama Kanal 5-program som Filip & Fredriks ”Alla mot alla”. Reality-utbudet innehåller bland annat populära ”Wahlgrens värld” och ”The Island Sverige”. 
 
| 4 april 2022 17:30 |