Skribent

MovieZine

26 november 2023 | 20:00

Dagens deal: Prova Bookbeat och streama ljudböcker gratis - året ut!

Hitta din nya favoritbok hos BookBeat! Lyssna på Matthew Perry-biografin eller nya Johan Falk-romanen, och 800 000-tals andra titlar.
MovieZine tipsar om erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
För många av oss går film och böcker hand i hand. Kanske vill du fördjupa dig i förlagan till den senaste tv-serien, eller läsa den klassiska romanen som snart blir film?
 
E-böcker har växt till en stor trend senaste åren och nu har vi ett finfint erbjudande till alla boksugna MovieZine-läsare! Prova Bookbeat helt gratis i 45 dagar...

Efter provperioden på 45 dagar övergår din prenumeration till det prisvärda paket du väljer vid registrering. Med Basic-paketet kan du lyssna på upp till 20 timmar för endast 99 kronor. Perfekt för de som vill ta det lite lugnt. Vill du ha mer? Uppgradera till Premium-paketet och njut av upp till 100 timmars lyssning för endast 169 kronor.
 
Bland böckerna hittar du bland annat Johan Falk-romanen "Slutet var bara början", Matthew Perrys biografi "Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda", samt den spännande "En helt vanlig familj" som nu blir Netflixserie.

800 000 ljudböcker och e-böcker – Oändliga äventyr!
BookBeats omfattande bibliotek innehåller över 800 000 böcker på svenska, engelska och andra språk. Från klassiker till de senaste bästsäljarna, här finns något för alla smaker och intressen.
 
Ingen bindningstid
Känner du att BookBeat inte passar dig? Inga problem, du kan när som helst avsluta din prenumeration.
 
| 26 november 2023 20:00 |