Spel

Skribent

Viktor Eriksson

10 oktober 2023 | 18:00

“Cyberpunk 2077”-spelare upptäckte dold detalj efter 600 timmars spelande

Ny funktion kan ha tillkommit i samband med den stora 2.0-uppdateringen av spelet.
Reddit-användaren KamuiRil har spelat “Cyberpunk 2077” i över 600 timmar och fortsätter att upptäcka nya saker i actionrollspelet. I det senaste har KamuiRil märkt att spelets huvudkaraktär V faktiskt har ett animerat ansikte som rör på sig när huvudkaraktären pratar. 
 
För att se det hela krävs det dock att spelaren kör “Cyberpunk 2077” ur ett tredjepersonsperspektiv och inte det typiska förstapersonsperspektivet. Detta är möjligt exempelvis när karaktären kör ett fordon och får ett telefonsamtal. 
 
 
Just nu är det oklart ifall ansiktsanimationerna alltid funnits i spelet eller är något som tillkommit senare. Exempelvis i den stora 2.0-uppdateringen som släpptes den 21 september, bara några dagar före den stora expansionen “Cyberpunk 2077: Phantom Liberty”.
 
Spelare har också spekulerat att hela “Cyberpunk 2077” ursprungligen var tänkt att vara helt spelbart i ett tredjepersonsperspektiv. Eller åtminstone att spelets mellansekvenser skulle visa huvudkaraktären ur det perspektivet. Om detta kan bli verklighet med ytterligare uppdateringar återstår att se. 
| 10 oktober 2023 18:00 |