Spel

Skribent

Lina Svensson

16 januari 2020 | 21:00

"Cyberpunk 2077" försenas till september

"Cyberpunk 2077" är nog det spel som vi alla går och suktar efter just nu, och tyvärr kommer vi att behöva vänta ytterligare några månader.
Alla som längtar efter “Cyberpunk 2077” räck upp en hand! Ja, jag kan tänka mig att ni var många som for upp med näven i vädret nu, och tyvärr så kommer här lite dåliga nyheter till alla er som precis som jag längtar något förbannat mycket efter detta spel. Tanken var ju att “Cyberpunk 2077” skulle släppas i april i år, men nu har dessvärre spelets utvecklare CD Projekt Red annonserat på sin Twitter att releasedatumet skjuts upp till den 17 september.
 
Mycket tråkigt, men samtidigt får vi väl ta till oss att det måste finnas en god anledning bakom beslutet som gör att utvecklarna nu väljer att skjuta på releasen några månader. Och som man brukar säga, ett försenat spel blir (förhoppningsvis) i slutändan ett riktigt bra spel, medan ett dåligt och framstressat spel för alltid förblir just ett dåligt spel och framstressat spel. Vi får trösta oss med att vi åtminstone kommer att få avnjuta “Cyberpunk 2077” under 2020, och att de detaljer som CD Projekt Red behöver finslipa på kommer att göra den framtida spelupplevelsen ännu bättre.
 
| 16 januari 2020 21:00 |