Film

Skribent

Oskar Möller

20 september 2021 | 18:30

Megan Fox landar roll som hårdför crimeboss i actionfilmen "Johnny & Clyde"

Megan Fox stjäl inte bara kamerablixtars sken på olika galor. Hon har även roffat åt sig rollen som gangsterbossen Alana i kommande filmen "Johnny and Clyde".
Inte så mycket är känt om den kommande filmen förutom huvudpersonernas namn och att filmen kommer vara actionorienterad med en del sannolikt övernaturliga element. Om "Johnny" och "Clyde" spelas av två män är okänt, men det vore onekligen en spännande och ny twist på historien.
 
Förutom Megan Fox rollen som crimebossen Alana kommer vi i "Johnny & Clyde" även se Tyson Ritter (känd från"Preacher") i rollen som Alanas livvakt och kroppsbyggaren Brett Azar som spelar en rollfigur med det ironiska namnet Honey. I rollistan syns även skådespelerskorna Bai Ling och Vanessa Angel och hårdingen Robert Lasardo.
 
"Bonnie & Clyde" är en film som har kittlat många filmälskare genom tiderna. Förutom den framgångsrika originalet med Faye Dunaway och Walter Beatty från 1967 har berättelsen om två våldsamma (och våldsamt förälskade) kriminella inspirerat filmer som "Natural Born Killers" och "True Romance"
 
 
Fox syns allt oftare i Hollywood. Hon har nyligen dragit åt sig mycket uppmärksamhet efter ett vågat framträdande med sin pojkvän Colson Baker (aka Machine Gun Kelly) på årets VMA-gala. Skådespelerskan struntar i om hon anses vara chockerande och säger att hennes mål är "att gå emot samhällets puritanska och känslomässigt förtryckta bild av hur en kvinna bör vara".

 
Megan Fox syns även i kommande "The Expendables 4" och Sci-fi rullen "Aurora".
 
| 20 september 2021 18:30 |