Natural Born Killers (1994)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Mickey och Mallory har på kort tid mördat över femtio människor, TV-programmet "American Maniacs" följer i deras spår, på jakt efter sensationer och höga tittarsiffror..
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Stocken (ej sexuellt relaterat)
häftig filming,klippning och den hade dessutom jättebra skådespel att erbjuda. Men lite för konstig för min smak. Jag gillar med a clockwork orange konstiga filmer
15340-0
Värdelös film, skitjobbigt kameraarbete, blinkande effekter och massa mysko runt omkring hela tiden. Förstår inte ens hur man orkar titta klart. 
Blev yr i skallen så stängde av skiten.
AntonKane
Riktigt smart satir över det Amerikanska samhället samtidigt som det är en ofantligt spännande film. "Natural born killers" hör även till bland det mest nyskapande som jag har sett på gott ont, som att göra en våldsam film till en komedi i en tillbakablick men samtidigt behålla en rå ton, att helt slumpvis skifta mellan svartvit och färgfoto,  som att lägga in tecknade bilder i en halv sekund i actionscener, som att lägga in bilder en kort stund för att vissa på karaktärernas känslor (Vilket påvisar en vis expressionism mitt i den våldsamma actionfilmen). Vissa av dessa saker är ofantligt smarta och alla är intressant, men vissa av sakerna påvisar snarare ett lekande med filmkameran och regin tendera att kännas aningen rörig och även något slarvig. Men eftersom regin är såpas intressant och nytänkande (kanske dock inte så smart som den vill verka) dra det inte ner filmen på tok för mycket, och komediscenen tycker jag enbart verkade positivt och är för min del det jag kommer komma i håg starkast i från "Natural born killer"

Även om filmen kan verka ganska cool och kanske till och med ytlig, anser jag att det är en ytterst intelligent film på filosofisk väg, som i fråga sätter samhällets sundhet som många av oss kanske tro vi lever i. För min del är "Natural born killers" en oerhört lyckad kombination mellan satir, action, och nyskapande regi. 4/5.
Visa fler (24)

Veckans populära filmer

Visa fler