Film

Skribent

Tobias Andersson

30 november 2022 | 20:46

Trailer: Se knarkbjörn ryta till i nya actionkomedin "Cocaine Bear"

En amerikansk svartbjörn nafsar i sig smuggelkoks och går bärsärk. Det låter för absurt för att vara sant, men den kommande filmen ”Cocaine Bear” är faktiskt inspirerad av en verklig händelse. Spana in första trailern.
Ibland överträffar verkligheten dikten. År 1985 påträffades en död björn ute i skogen i Georgia, den visade sig ha dragit i sig en stor mängd smuggelknark och dött av en överdos. En drogkurir hade nämligen dumpat en uppsjö kokain som den stackars björnen råkade lägga beslag på.

Den besynnerliga historien tas nu till vita duken av regissören Elizabeth Banks (”Charlie's Angels”) och producenterna Phil Lord (”22 Jump Street”) och Chris Miller (”Lego-filmen”).
 
 
I ”Cocaine Bear” får vi stifta bekantskap med en udda grupp med poliser, kriminella, turister och tonåringar som befinner sig på fel plats vid fel tillfälle då de råkar på en kokaintankad björn med aptit på kött och blod... 

Elizabeth Banks är ju mest känd för sina komedier och av trailern att döma ser det ut som att skratt varvat med skrik kommer fylla biosalongen.

I rollistan ser vi Keri Russell, Margo Martindale, Kristofer Hivju och Ray Liotta i sin sista roll. Spana in trailern till ”Cocaine Bear” nedan.
 
Filmen får svensk biopremiär 22 februari nästa år.
 
| 30 november 2022 20:46 |