Serie

Skribent

Anders Eklöf

2 december 2021 | 10:24

Cobie Smulders dyker upp i Marvel-serien "Secret Invasion"

"How I Met Your Mother"-stjärnan Cobie Smulders återvänder som Maria Hill i den kommande tv-serien på Disney+.
En av de många Marvel-serier som är på väg till Disney+ är "Secret Invasion", där vi får veta att den utormjordiska rasen Skrulls som kan skifta skepnad har infiltrerat jorden i årtionden. 
 
Vi vet sedan tidigare att Samuel L. Jackson återvänder som Nick Fury, men nu avslöjar sajten Deadline att även Cobie Smulders (mest känd som Robin i "How I Met Your Mother") kommer tillbaka som S.H.I.E.L.D-chefen Maria Hill. 
 
 
Andra som dyker upp är Ben Mendelsohn som vi såg som Talos i "Captain Marvel", Olivia Colman ("The Crown"), Emilia Clarke ("Game of Thrones"), Kingsley Ben-Adir ("One Night in Miami") som en skurkroll och Killian Scott ("Love/Hate"). 
 
Cobie Smulders har medverkat i en rad Marvel-filmer som "Spider-Man: Far From Home", "Captain America: Civil War" och alla "Avengers"-filmer. 
 
För tillfället sänds "Hawkeye" på Disney+ och ganska nyligen hade den något ljummet mottagna "Eternals" biopremiär. Andra tv-serier som har premiär under 2022 är "Moon Knight" med Oscar Isaac, "She-Hulk" med Tatiana Maslany och "Ms. Marvel" med Iman Vellani. På filmfronten har snart "Spider-Man: No Way Home" premiär. 
 
Vilken Marvel-serie ser du fram emot allra mest? Vad tycker du om Cobie Smulders?
| 2 december 2021 10:24 |