Film

Skribent

Alexander Dunerfors

11 december 2012 | 22:45

Cirkus Cruise är i stan

Har du sett Tom Cruise under hans Sverigebesök med "Jack Reacher"?

Skrik, busvisslingar och fotoblixtar mötte Tom Cruise på den långa röda mattan på Hötorget på tisdagskvällen. Tillsammans med regissören Christopher McQuarrie och sin motspelare Rosamund Pike dröjde han länge ute i kylan för att posera för kamerorna och skriva autografer till fansen.

- Det är fantastiskt i Stockholm hittills. Underbara fans, säger Cruise till MovieZine om sitt första Sverigebesök.

Mer än 2,5 timme tog det för stjärnbesöket att ta sig igenom publikhavet och avverka intervjuer med press från hela Europa. På Filmstaden Sergel fick gästerna vänta. Fansen gick före allt för Tompa, här för att marknadsföra nya filmen "Jack Reacher".

Med lite tur kommer gänget tillbaks med en uppföljare.

- Lee Child skrev sjutton böcker om den här karaktären, och släpper snart den 18:e. Så det finns absolut fler historier att hämta från, om den här blir en hit, berättar McQuarrie för oss på röda mattan.

Och Cruise, han kan bli kvar i stan. Det är inte förrän i slutet av veckan som Madrid och nästa galapremiär kallar. Till dess är hans schema inte spikat, berättar PR-byrån Taste för MovieZine. Så chansen att du springer på en julshopping-sugen Hollywoodstjärna i närheten av Grand Hotel imorgon, är stor.

Kolla in när Tom Cruise hälsar till alla sina svenska fans.

Har du sett Tom Cruise under hans Sverigebesök? Kommentera nedan.

| 11 december 2012 22:45 |