Serie

Skribent

Tobias Andersson

16 januari 2023 | 13:30

Chucky mördar vidare i säsong 3

Vi kommer att få se mer av den mordlystna dockan i en tredje säsong av serien ”Chucky”.
Återigen blir det ”lekdags” för mördardockan då serien förnyats för en tredje säsong hos amerikanska tv-kanalen Syfy, skriver Deadline. Så mer blod och terror mixat med dockans sarkasm är att vänta. Här hemma i Sverige streamas ”Chucky” hos C More så räkna med att den nya säsongen hittar dit.
 
Spinoff-serien till ”Den onda dockan” vann både fansens och kritikernas gunst med båda säsongerna, varav den senaste hade premiär i höstas. Med de klassiska filmernas skapare Don Mancini bakom spakarna och Brad Dourif återkomst som Chuckys ikoniska röst lyckades tv-tolkningen uppfylla förväntningarna hos slasherfantasterna.
 
– Chuckys skådespelare och team vill tacka både fans och kritiker för deras överväldigande respons på säsong två. Vi är nu glada över att kunna meddela att vi nu har grönt ljus för säsong 3, sa skaparen Don Mancini i ett uttalande.
 
"Mitt ex återuppstår, dags att fira!" - Jennifer Tilly gläds åt kommande våldsdåd.
 
I de kommande avsnitten får vi följa den besatta seriemördardockan när han är ute efter hämnd på de överlevande från tidigare säsonger. Bland annat hans ex, Tiffany, som han ända sedan filmen ”The Bride of Chucky” har haft en komplicerad relation med.
 
Varken antal avsnitt eller premiärdatum är spikat, men preliminärt är det sagt till hösten 2023. Med stor sannolikhet är en Sverigepremiär att vänta hos C More.
| 16 januari 2023 13:30 |