Film

Skribent

Thomas Linnaeus

28 juni 2022 | 19:00

Christian Bale kan tänka sig att spela Batman igen - om Nolan regisserar

Inför premiären av kommande "Thor"-filmen har den forna "Batman"-skådespelaren uttalat sig om möjligheten att spela rollen som Läderlappen igen.
Nästa månad är det dags för “Thor: Love and Thunder” och då återvänder äntligen Christian Bale till superhjältegenren efter att ha spelat Batman i “The Dark Knight Rises”. I nya filmen spelar han dock ingen hjälte, utan superskurken Gorr the God Butcher, som vi skrivit om tidigare.
 
I en intervju med ComicBook.com utalar sig skådespelaren om hans tidigare insatser i genren, och om han skulle kunna tänka sig att spela Batman igen. Om den frågan svarar han så här:
 
- För mig skulle det handla om Christopher Nolan, om han någon gång bestämde sig för att göra det igen och om han hörde av sig till mig, ja, då skulle jag överväga det eftersom det alltid var vår överenskommelse mellan varandra, att vi bara skulle hålla fast vid det. Vi sa att vi bara någonsin skulle göra tre. Och då sa jag till mig själv, att jag bara skulle göra det med Chris.
 
Det verkar alltså som att Christian Bale bara spelar Batman igen ifall Christopher Nolan regisserar filmerna. Som vi tidigare har rapporterat om kommer Michael Keaton, skådespelaren som spelade Batman i Tim Burtons tolkning av superhjälten, att återvända till rollen i kommande DC-filmerna “The Flash” och "Batgirl". Likt Christian Bale var han också anti att spela rollen utan sin regissör, men det verkar som att det blivit ändring på det nu. Då finns det kanske en chans att även Christian Bale ännu en gång återvänder till den svarta trikådräkten

“Thor: Love and Thunder” har premiär i Sverige den 6 juli.
| 28 juni 2022 19:00 |