Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 oktober 2018 | 09:00

Chris Evans har spelat Captain America för sista gången

Igår lade han superhjältedräkten på hyllan.
Det är slutet på en era för alla Marvel-fans. Chris Evans är nu officiellt färdig med att spela Steve Rogers, aka Captain America. Igår lade han skölden och superhjältedräkten på hyllan efter en avslutad inspelning på bröderna Russos ”Avengers 4”.
 
"Officiellt färdig med Avengers 4. Det var en emotionell dag minst sagt. Att spela den här rollen i åtta år har varit en ära", skriver Evans på Twitter och tackar hela teamet och alla som har tittat.
 
 
Chris Evans klev in i Marvels universum för första gången år 2011 i filmen "Captain America: The First Avenger", och har blivit en självklar medlem i det enormt framgångsrika superteamet. Han har sedan dess medverkat i sex filmer, och haft korta gästspel i ytterligare tre.
 
"Avengers 4" med premiär våren 2019 blir förmodligen sista gången vi ser honom i rollen - skådespelaren sade redan i våras att han inte planerar att återvända i fler filmer.

Skådespelaren har nu helt nya utmaningar att se fram emot. Han ska medverka i miniserien "Defending Jacob" och har just tackat ja till Rian Johnsons thriller "Knives Out", med Daniel Craig.
| 5 oktober 2018 09:00 |