Film

Skribent

Thomas Linnaeus

23 april 2023 | 23:00

Så här fick Chris Evans till alla cameos i kändistäta “Ghosted”

Nya actionfilmen “Ghosted” bjuder på flera cameos från Chris Evans vänner. Spoilervarning om du inte vill veta vilka det handlar om.
Tidigare “Captain America”-skådisen är nu aktuell i den romantiska actionfilmen “Ghosted” tillsammans med Ana de Armas. Filmen har flera cameos och i en ny intervju med Entertainment Weekly berättar Chris Evans hur han gick tillväga för att få in skådisarna:
 
- Jo, du måste göra den där hemska grejen när du ringer någon och säger: "Hej, vill du komma och göra en cameo i den här filmen?” Jag hatar att fråga det. Jag hatar det. Jag gjorde det för Ryan i “Free Guy”. Men det är fortfarande precis som: "Förlåt, men vill du göra det här?" Men de är bra kompisar, så det är klart att de ställer upp.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Ryan Reynolds till vänster och Ana de Armas till höger.
 
Regissören Dexter Fletcher, inflikar och berättar att skådisens kontakter i Hollywood hjälpte produktionen:
 
- Chris telefonbok är uppenbarligen ganska intressant om du gillar sånt här. Ryan sa till mig privat att när han frågade Chris om en cameo i hans film, så kom Chris dagen efter, och det visade vilken fantastisk kille han är. Så Ryan gjorde detsamma när Chris ringde. Det är så det fungerar, men det handlade verkligen om deras vänskap.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
"Harold & Kumar"-skådisen John Cho.
 
Evans fortsätter och understryker vilken plåga det är att be sina skådiskompisar om hjälp:
 
- Det är som att be någon hämta dig från flygplatsen: "Jag vet att jag verkligen inte vill be dig att göra detta, men kan du hjälpa mig att flytta på en söndag?" Men ja, de ställde upp och var helt fantastiska.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Ana de Armas och Chris Evans i "Ghosted".
 
Vilka skådisar gör camoes i “Ghosted” då? Obligatorisk spoilervarning: Anthony Mackie, John Cho, Sebastian Stan och Ryan Reynolds syns som olika lönnmördare i filmen. Mackie och Stan är kollegor från Marvel-tiden, medan Chris Evans känner Cho och Reynolds på andra håll.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Anthony Mackie, som tidigare spelade The Falcon och nuförtiden Captain America i Marvels filmuniversum.
 
- Det är kul att se alla dem igen. De är gamla kompisar, så det känns bara bra. Det är som att när din kompis hämtar dig från flygplatsen så säger du: "Tack, mannen, tack för att du ställde upp”, fortsätter Evans.
 
Men försökte skådisarna göra sig märkvärdiga? Tydligen inte:
 
- "De försökte inte att vara coola. De dök upp och ville vara med i den här filmen. Just den här sekvensen var något tidigt i manuset som alla älskade. Jag tror att någon någon gång pratade om att kanske klippa bort det och alla sa: "Nej, alla älskar det, scenen med lönnmördarna är fantastisk, deras camoes är perfekta”, säger Evans.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Sist men inte minst - Sebastian Stan, som spelar The Winter Solider i Marvel-filmerna.
 
Det låter verkligen som att Evans slet för att få till alla camoes i filmen. “Ghosted” finns nu att streama på Apple TV+.
| 23 april 2023 23:00 |