Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 augusti 2023 | 12:00

Vem ska hon välja? "Choose Love" är den romantiska komedin där du får bestämma

Hennes kärleksliv ligger i dina händer i Netflix nya interaktiva kärleksfilm. Premiär idag!
Har du någonsin tittat på en romantisk komedi där tjejen ställs inför två härliga män... och väljer fel snubbe i slutändan?
 
Då har vi kanske hittat filmen som kommer lindra din frustration en aning. I interaktiva komedin "Choose Love" är det nämligen du som tittar som får bestämma hur det ska gå, och vem Cami (Laura Marano) ska välja att spendera resten av sitt liv med.
 
Kärlekskandidat nummer 1: hennes drömkille Paul, spelad av Scott Michael Foster. Men är han mannen i hennes liv?
 
Det går ingen nöd på Cami, som är lycklig ihop med sin kille Paul. Men något saknas i hennes liv... Då dyker Jack upp på nytt - exet som hon aldrig riktigt kunnat släppa. Och på jobbet blir hon attraherad av brittiske Rex. Den härlige pojkvännen, den charmiga första förälskelsen som smet iväg, eller den sexiga rockstjärnan? Ångest!
 
Som tur är slipper Cami ta det beslutet. Det gör du som tittar.
 
Kärlekskandidat nummer 2: den heta rockstjärnan Rex Galier, spelad av Avan Jogia. Blir det ljuv musik mellan de två?
 
"Choose Love" är den senaste interaktiva filmen från Netflix, gjord i samma stil som "Black Mirror"-avsnittet "Bandersnatch". I nyckelscener när huvudpersonen ställs inför två val får tittarna vara snabba på fjärrkontrollen, och ge henne en knuff i rätt riktning. Eller fel riktning. Det kan man ju aldrig riktigt veta.
 
Kärlekskandidat nummer 3: idealistiske Jack Menna (Jordi Webber), hennes första kärlek som smet iväg. Ska han få en andra chans?
 
Flera olika slut har spelats in för att tilltala alla smaker. Och resultatet? Det ser du på Netflix redan idag - "Choose Love" har precis släppts på streamingtjänsten.
 
Fortfarande inte förförd av upplägget? Kolla in trailern här:
 
 
Har du redan sett "Choose Love"? Kommentera nedan och berätta hur du valde!
| 31 augusti 2023 12:00 |