Film

Skribent

Robin Hakanen Martio

22 februari 2019 | 13:00

Charlize Theron iklär sig rollen som odödlig legosoldat

I en av Netflix senaste satsningar "The Old Guard" handlar det om en grupp odödliga legosoldater som blir tvungna att ge svar på tal när deras hemligheter avslöjas.
Mer action åt folket! Ni som inte fick nog av Charlize Theron i hennes senaste actionstänkare "Atomic Blonde" (2017) behöver inte vänta tills uppföljaren släpps innan ni får er nästa fix. Tillsammans med det nya stjärnskottet KiKi Layne ("If Beale Street Could Talk") utlovar Netflix action i mängder i "The Old Guard".

Filmen handlar om en grupp odödliga legosoldater som helt plötsligt måste göra sitt bästa för att försvara sig själva när deras hemlighet avslöjas. Slashfilm rapporterar att deras karaktärer påminner om "Logan", bara utan det ikoniska adamantiumskelettet.

Det är inte första gången som Netflix landar kända Hollywood-stjärnor i deras actionprojekt, och förmodligen inte den sista. Hittills har det till största del varit hit-and-miss, men med detta recept blir det nog svårt att misslyckas.

Filmen är baserad på en serietidning med samma namn, och både filmen och tidningen har samma manusförfattare; Greg Rucka. För regin står Gina Prince-Bythewood, bland annat känd för "Beyond the Lights" (2014).
| 22 februari 2019 13:00 |