Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 april 2021 | 09:42

Channing Tatum letar efter ”The Real Magic Mike”

Ett nytt tävlingsprogram baseras på de populära filmerna om manliga strippor.
Filmen ”Magic Mike” från 2012 hjälpte till att etablera Channing Tatum som en filmstjärna med både superkropp och Hollywoodcharm. Snart ska Tatum och regissören Steven Soderbergh hitta nya hunkar att ställa i rampljuset. Duon är med och producerar en ny tävlingsserie som går under titeln ”The Real Magic Mike”.

I programmet ska 10 män ”blotta sin själ och mer medan de utvecklar sina kroppar, lär sig spektakulära rutiner och tar sitt självförtroende till nästa nivå”, skriver HBO Max i sitt pressutskick.

- Från biosuccéer till utsålda liveshower, ”Magic Mike” har blivit en juggernaut inom popkulturen som fortsätter att sprida glädje världen över. Vi ser fram emot att jobba med Channing, Steven och teamet bakom ”Magic Mike Live” och fortsätta på den framgångsrika franchisen som firar självförtroende och sexighet både på insidan och utsidan, kommenterar Sarah Aburey, innehållschef på HBO Max.

Det finns ännu inget premiärdatum för ”The Real Magic Mike”. Däremot kommer HBO Max till Sverige under andra halvan av 2021 (streamingtjänsten ersätter nuvarande HBO Nordic), så håll utkik om halvnakna, svettiga karlar är din grej.
| 10 april 2021 09:42 |