Film

Skribent

EvaEpic

16 mars 2012 | 18:01

Channing Tatum i nyversion av "Peter Pan"

Nu är tiden inne för att göra om gamla sagor till nya, actionfyllda äventyr och Gavin O'Connor tar sig an sagan om "Peter Pan".

Gavin O'Connor ("Warrior") ska tillsammans med Sony göra "Neverland", en ny version av sagan om Peter Pan med Channing Tatum ("21 Jump Street") i en av rollerna. Det hardock varit lite förvirring när det kommit till detta specifika projekt.

När man startade arbetet med "Neverland" så fanns det en annan film som hette "Pan" som också höll på att produceras. Den filmen var tänkt att regisseras av Ben Hibon ("Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 1") där bland annat Aaron Eckhart ("The Dark Knight") skulle spela Kapten Krok och AnnaSophia Robb ("Soul Surfer") gör Wendy.

"Pan" har dock ingenting att göra med O'Connors version. Variety har tidigare rapporterat om att Tatum skulle spela Kapten Krok, vilket inte längre stämmer. Heat Vision rapporterar att Billy Ray och Joe Roth skriver på ett manus som ska berätta historien om Peter Pan innan han blev en odödlig pojke. Vad som stämmer får vi vänta med, men O'Connor är en regissör att hålla ögonen på. 

| 16 mars 2012 18:01 |