Film

Skribent

Andreas Samuelson

19 november 2022 | 17:30

Channing Tatum i ny variant på James Bond

”Magic Mike”-stjärnan är klar för huvudrollen i ”Bullet Train”-regissören David Leitch ”Red Shirt”.
Tatum har efter några tysta år haft ett stort comeback-år med regidebuten ”Dog” (där han även spelade huvudrollen) samt roller i actionsuccéerna ”The Lost City” och ”Bullet Train”. Nu fortsätter han samarbetet med regissören till den sistnämnda filmen då det är klart att de tillsammans ska göra spionthrillern ”Red Shirt”.
 
Deadline rapporterar att filmen beskrivs som en variant på James Bond och sägs ha potential för en ny franchise. Den bygger på en idé av Simon Kinberg, som skrivit flera ”X-Men”-filmer och på sistone regisserat ”Dark Phoenix” och ”The 355”.
 
Handlingen är fortfarande okänd och än så länge har filmen inte köpts upp av någon studio men många har redan kommit med erbjudanden och en 007-inspirerad spionrulle av Tatum, Leitch och Kinberg (som alla dessutom producerar) låter ju absolut som blockbuster-material.
 
 
Så länge kan Tatum-fans se fram emot ”Magic Mike's Last Dance” som kommer 2023 medan Leitch (som även gjort ”Deadpool 2” och ”Atomic Blonde”) är i färd med att börja filma ”The Fall Guy” med Ryan Gosling och Emily Blunt.
| 19 november 2022 17:30 |