Skribent

Patrik Jonsson

27 april 2011 | 18:45

Carrey gör "The Office" osäkert

I veckans TV-rapporter berättar Patrik att skaparna till "Blue Bloods" har fått sparken och att "Boardwalk Empire" får förstärkning av William Forsythe.

HBO:s komedi/dramaserie "How to Make It in America" kommer att komma tillbaka i en andra säsong, produktionen är nämligen redan i full gång. Serien kommer dessutom att få förstärkning i rollistan av Joe Pantoliano som säkert många av er känner igen från serien "The Sopranos" men även från filmer som "Memento" och "Bound".

Ja och då vi ändå är inne på förstärkningar så kan jag väl nämna att även säsongsavslutningen av "The Office" har förstärkts. Jag vet inte ifall ni har hört talas om honom tidigare, men det är i alla fall en komiker som heter Jim Carrey som kommer att hälsa på. Jaså ni vet vem han är? Okej då, förlåt. Klara sedan tidigare är Ricky Gervais, Will Arnett, James Spader, Ray Romano och Catherine Tate. Det lär bli rätt så kändistätt med andra ord.

Den smått fantastiska serien "Boardwalk Empire" ska också den få in lite nytt blod till hösten då det är dags för den andra säsongen att se dagens ljus. William Forsythe har nämligen blivit tilldelad rollen som gangstern Manny Horowitz. Forsythe är egentligen inte direkt någon nykomling i gangster-genren. Jag vet inte ifall ni kommer ihåg detta, men Forsythe spelade faktiskt självaste Al Capone i TV-serien "The Untouchables" i början av 90-talet och såklart rollen som Cockeye i filmen "Once Upon A Time In America". Det här blir nog jättebra, ja precis som resten av serien.

Ryktena om att den engelska komediserien "Absolutely Fabulous" ("Helt hysteriskt") skulle komma tillbaka var faktiskt sanna. Efter ett sex års långt uppehåll så kommer BBC1 i Storbritannien att sända tre helt nya avsnitt där både Jennifer Saunders och Joanna Lumley kommer att reprisera sina roller som Patsy & Eddy. Tre avsnitt låter väl inte så där jättemycket, men det är väl alltid något.

Det har rapporterats om att CBS har sparkat manusförfattarna tillika skaparna av serien "Blue Bloods". Trots att serien är en av de serier som gått allra bäst av nykomlingarna för CBS så är de alltså inte helt nöjda med resultatet. Ja det kan ju faktiskt låta väldigt konstigt att ändra på ett vinnande koncept, men just i det här fallet så håller jag faktiskt med dem då "Blue Bloods" inte alls fungerar för mig. Det återstår väl att se då ifall de lyckas med att göra någon slags förbättring i dess andra säsong som vi lär få se redan i höst.

Desto lugnare är det på CW och där har man gått ut och gett förnyat förtroende till sina fyra största serier; "90210", "Gossip Girl", "The Vampire Diaries" och "Supernatural". Samtliga får alltså nya säsonger och jag antar att en hel del "Supernatural"-fans kan andas ut nu då det i en längre tid har spekulerats om en eventuell nedläggning/avslutning av serien, men nu kommer det bevisligen att spökas vidare!

Ja och avslutningen på denna artikel får Showtime stå för, kanalen gick nämligen igår ut med nyheten att deras nya serie "The Borgias" kommer att få en andra säsong. Mindre än en månad efter seriens premiär tas alltså detta beslut och produktionen kommer att sättas i rörelse redan nu i sommar, den andra säsongen får vi dock vänta på tills nästa vår. Jeremy Irons kan alltså tacka sina högre makter att han har ett jobb i minst en säsong till!

| 27 april 2011 18:45 |