Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 augusti 2022 | 08:20

Mer såpa åt folket! "Strandhotellet" blir Camilla Läckbergs nästa tv-serie

Efter framgångarna med "Lyckoviken" så kommer den svenska deckardrottningen Camilla Läckberg att få chansen med ännu en tv-såpa hos Viaplay.
Efter "Lyckoviken" har det nu blivit dags för "Strandhotellet", som kommer att handla om de två rivaliserande familjerna Grip och Gullenmark i kuststaden Saltsjövik. Viaplay avslöjade nyheten genom ett pressmeddelande som bekräftar att den nya serien idag har påbörjat inspelningarna, med en planerad premiär någon gång under 2023.
 
– Såpa är en otrolig genre, och något man som tittare verkligen kan leva sig in i. Jag är så glad att få göra detta med Viaplay och tillsammans kunna bjuda in till en sådan vacker plats som Saltsjövik. Men som alla såpa-fantaster vet ligger det ofta något annat på lur under den vackra idyllen. Det är dags för tittarna att sätta tänderna i en ny såpa, nya spännande karaktärer och nya intriger, kommenterar Camilla Läckberg nyheten.
 
 
Enligt Viaplay så kommer "Strandhotellet" börja med en fest kring hotellägaren Werner Gyllenmarks 60-årsdag. Alla är bjudna, till och med ärkefienden Egil Grip finns med på gästlistan. Firandet slutar däremot med en "olycka" som påverkar alla boende i kuststaden Saltsjövik.
 
Det är i nuläget fortfarande oklart vilka skådespelare som är knutna till "Strandhotellet", men redan nästa år återstår det att se om serien kommer att bli lika populär som "Lyckoviken" har varit hos Viaplay hittills. 
 

Läs också: Mer än 150 premiärer på Viaplay i augusti 2022

 
Kommer du att ge "Strandhotellet" en chans nästa år? Kommentera gärna nedan!
| 3 augusti 2022 08:20 |