Spel

Skribent

Viktor Eriksson

7 november 2023 | 08:00

“Call of Duty: Modern Warfare 3” sågas av kritikerna - “syndigt tråkigt”

De första recensionerna har släppts för enspelarkampanjen till "Call of Duty: Modern Warfare 3" och de har inte mycket snällt att säga.
Flera stora publikationer har nu publicerat sina recensioner för enspelarkampanjen till ett av årets största spel, “Call of Duty: Modern Warfare 3”. Omdömet är än så länge allt annat än positivt.
 
“Modern Warfare 3:s kampanj begår den största möjliga synden för en världsomspännande actionthriller: den är tråkig”, skriver Simon Cardy på IGN och delar ut 4 av 10 i betyg.
 
“Modern Warfare 3 kommer ständigt i vägen för sig själv och hälften av uppdragen genomförs i en underväldigande spelstil med öppna strider”, skriver S.E. Doster på Gamespot och sätter 5 av 10 i betyg.
 
“Det är ett obegripligt narrativ som störtdyker nästan direkt, inte minst för att det kräver att du spelat varje Warzone-säsong för att hänga med”, skriver Tim Wilson på Game Crater och delar även han ut 4 av 10 i betyg.
 
Märk väl att ingen av publikationerna har än så länge satt betyg på flerspelarläget, som kräver längre tid för att utvärdera.
 
“Call of Duty: Modern Warfare 3” släpps den 10 november. Samma dag kommer du kunna läsa MovieZines stora recension av actionspelet.
 
 
Bryr du dig om vad kritkerna säger om “Call of Duty: Modern Warfare 3”?
| 7 november 2023 08:00 |