Spel

Skribent

Anders Eklöf

10 maj 2023 | 11:00

Bygg ditt eget nöjesfält i spelet "Park Beyond"

Minns du "Rollercoaster Tycoon"? Spelet "Park Beyond" ser verkligen ut att ha tagit inspiration från det.
Är du uppväxt på 90- eller 00-talet har du troligtvis kommit i kontakt med spelserien "Rollercoaster Tycoon" någon gång, som handlar om att skapa och underhålla nöjespaker.
 
Det kommande spelet "Park Beyond" ser helt klart ut att ha tagit inspiration från det, så den som är sugen på att designa bergochdalbanor och se besökarna spy har något att se fram emot här.
 
Spelet är utvecklat av Limbic Entertainment och ges ut av Bandai Namco Entertainment, samt släpps på PC, Playstation 5 och Xbox Series X/S den 16 juni.
 
 
En stängd beta för spelet har nyligen börjat, som fortfarande går att anmäla sig till. Här får du testa de två första uppdragen i kampanjen och träffa olika karaktärer, samt testa Sandbox-läget där du får bygga fritt.
 
En unik detalj i "Park Beyond" är att du kommer att träffa olika rådgivare under spelets gång, som presenterar olika konflikter till spelaren. En åkattraktion som en rådgivare föreslår kan till exempel en annan vara enormt kritisk till, så det är upp till dig att välja rätt.
 
Är du taggad på "Park Beyond"?
| 10 maj 2023 11:00 |