Film

Skribent

Mats Karlsson

8 maj 2018 | 19:30

Burt Reynolds till Tarantinos "Once Upon A Time In Hollywood"

Även Tim Roth, Kurt Russell och Michael Madsen är i förhandlingar om roller.
Toppnamnen i Hollywood har verkligen stått på kö till Quentin Tarantinos "Once Upon A Time In Hollywood", där Brad Pitt och Leonardo DiCaprio toppar listan. Enligt Deadline är fler tunga namn på väg in, eller vad sägs om Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell och Michael Madsen.
 
Eftersom Tarantino aldrig har följt några Hollywood-regler är det inte så överraskande att filmmakaren kommer att ge största rollen till legendaren Burt Reynolds, medan Roth, Russell och Madsen får nöja sig med mindre roller.
 
Om förhandlingarna med de berörda namnen går i lås, kommer Burt Reynolds spela den verkliga personen George Spahn, en 80-årig blind man som hyrde ut sin ranch till produktionsbolag, som spelade in westernfilmer. Spahn hade också en koppling till Charles Manson, där seriemördaren övertygade Spahn till att låta honom och hans följare att bo på ranchen.
 
Dessvärre är det för närvarande oklart vilka roller Roth, Russell och Madsen ska spela, bara att det inte handlar om de största rollerna. Branschtidningen meddelar också att Margot Robbie är fortfarande i förhandlingar om en roll i filmen.
 
Uppdatering onsdag kväll: Margot Robbie uppger till Indiewire att hon är klar för filmen.
 
Däremot levererades det inga nya detaljer om filmens handling, men sedan tidigare vet vi att filmen ska handla om en western-stjärna (Leonardo DiCaprio) och en stuntman (Brad Pitt), som försöker överleva i ett Hollywood de inte längre känner igen. Western-stjärnan Rick Dalton bor granne med Sharon Tate, där hennes mord på något sätt ska vara en del av filmen.
 
Finns det någon mer skådespelare ni skulle vilja ha med i Tarantino-rullen?
| 8 maj 2018 19:30 |