Film

Skribent

Mats Karlsson

2 december 2017 | 12:00

Bryan Singer har lämnat inspelningen av "Bohemian Rhapsody"

Regissören skulle ha återvänt efter ledigheterna, men dök aldrig upp.
Inspelningen av Queen-filmen "Bohemian  Rhapsody" har varit igång ett tag, men när teamet skulle dra igång produktionen efter Thanksgiving dök aldrig regissören Bryan Singer upp. Studion Fox har nu tvingats till en ofrivillig paus i produktionen, skriver Hollywood Reporter.
 
Från början var det tänkt att Sacha Baron Cohen skulle ikläda sig i rollen som den legendariska Queen-sångaren, men det slutade med att Rami Malek ("Mr. Robot") tog rollen. Allt var frid och fröjd igen, trodde man. När THR först fick ta del av ett uttalande av studion blev branschtidningen inspirerade och troligtvis nyfikna att gräva vidare i denna besynnerliga situation.
 
- Twentieth Century Fox Film har tillfälligt stoppat produktionen av "Bohemian Rhapsody", på grund av Bryan Singers oförutsedda otillgänglighet, säger Fox i ett uttalande.
 
Singers representanter försöker dock lugna situationen och har släppt följande uttalande: "Det här är av hälsoorsaker som berör Bryan och hans familj. Bryan hoppas att vara tillbaka för att jobba med filmen efter ledigheterna."
 
Branschtidningen påpekar att detta är ingen engångsföreteelse och det varit en problemfylld inspelning. Både producenter och skådespelare har ledsnat på Singers uppträdande. Regissören har upprepade gånger kommit försent till inspelningen och tvingat filmfotografen att regissera scener. THR skriver också att Singer har även försvunnit från inspelningarna av "X-Men: Apocalypse" och "Superman Returns".
 
Denna oväntade inspelningspaus har gjort producenterna nervösa och THR säger att de är till och med beredda att eventuellt ersätta Singer.
 
Tror ni att det löser sig till slut eller blir Singer ersatt?
| 2 december 2017 12:00 |