Film

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

22 juni 2016 | 06:00

Bryan Cranston ska spela svävande huvudet Zordon i "Power Rangers"-filmen

En mycket passande rollsättning med tanke på "Breaking Bad"-stjärnans tidigare kopplingar till "Power Rangers".
Nytt idag är att Bryan Cranston ska spela det stora huvudet Zordon som fungerar som mentor åt Power Rangers i den nya filmen som ska reboota franchisen den 24 mars nästa år. Det twittrade han idag. Inte bara är det ett namn som genast boostar alla förväntningar på filmen, utan också ett väldigt passande val med tanke på "Breaking Bad"-stjärnans tidigare koppling till "Power Rangers".Bryan Cranston sa nämligen till IGN i en intervju att "en av de saker jag fick göra i början av min skådis-karriär var voice overs och dubbning. Ett ställe som gjorde mycket sånt var Saban Entertainment", vilket är bolaget som skapade "Power Rangers". Han fick göra rösterna till skurkarna Snizard och Twinman i originalet. Som om inte det vore nog är också Blue Ranger Billy Cranston uppkallad efter honom.


Nästa års "Power Rangers" ska enligt rykten ha fått taglinen "Together we are more" och i rollerna ser vi Ludi Lin (Black Ranger Zack), Naomi Scott (Pink Ranger Kimberly), RJ Cyler (Blue Ranger Billy), Becky G (Yellow Ranger Trini) och Dacre Montgomery (Red Ranger Jason). Elizabeth Banks blir filmens stora skurk, Rita Repulsa.

Nog för att man ser filmen i ren nostalgi, men att Bryan Cranstons namn lagts till på rollistan ökar i alla fall min pepp! Vi får väl hoppas att rollen som Zordon inte stiger honom åt huvudet...!
| 22 juni 2016 06:00 |