Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

8 juli 2023 | 19:00

Tre av Bruce Willis sista actionfilmer nu på Viaplay

“Detective Knight”-trilogin hittar hem till Viaplay för alla som inte räds b-filmsaction!
Som om det inte vore nog med kalkonen “Cosmic Sin” har regissör Edward Drake fått ihop en trilogi med Bruce  Willis i spetsen.
 
Som tidigare skrivts har den hyllade skådespelaren fått avrunda karriären nu när han gått i pension på grund av sjukdomen afasi. För den som däremot inte kan få nog av Willis utforskande av B-filmsträsket hittar “Detective Knight” hem till Viaplay med streamingpremiär den 8, 15 och 22 juli för respektive film.
 
I dem spelar han kommissarien James Knight som jagar mördare och bombmän. Filmerna utspelar sig under tre högtider: Halloween, julen och den amerikanska självständighetsdagen och är samtliga producerade åren 2022 och 2023. Deras betyg ligger just nu mellan 3.4/10 och 4/10 på IMDb så det är inte värt att förvänta sig några mästerverk.
 
“Detective Knight: Rogue” - premiär 8 juli
Maskerade rånare skadar kriminalpolisen James Knights partner svårt under en skottlossning. När Knight jagar rånarna från Los Angeles till New York kolliderar hans mörka förflutna med hans nuvarande fall.
 
“Detective Knight: Redemption” - premiär 15 juli
Den hårdkokte polisen James Knight hamnar mitt i en utbrytning från ett fängelse, ledd av en brutal fanatiker vars lärlingar terroriserar staden. Kan han fånga terroristerna och få tillbaka sin bricka?
 
“Detective Knight: Independence” - premiär 22 juli
James Knight har fått ett uppdrag på självständighetsdagen. Uppdraget tar dock snabbt en farlig vändning när han måste hindra en obalanserad ambulansförare från att äventyra stadens festligheter.
 
Kommer du titta på Bruce Willis som kommissarie “Detective Knight”?
| 8 juli 2023 19:00 |