Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 oktober 2022 | 16:00

Bruce Willis är tillbaka med en ny actiontrilogi

"Die Hard"-stjärnan har gått i pension men än har vi inte sett alla hans filmer. Säg hej till Detective Knight.
Bruce Willis har officiellt gått i pension på grund av sjukdomen afasi. Men än har vi inte sett det sista av skådespelaren, som varit ovanligt flitig framför kameran på senare år. Enligt IMDb återstår fem Willis-filmer kvar att släppa, och tre av dem bildar en trilogi om kommissarie James Knight.

I veckan släpptes "Detective Knight: Rogue" på amerikanska biodukar och VOD-tjänster. En actionthriller som utspelar sig kring Halloween och sätter Willis rollfigur på jakt efter maskerade och beväpnade rånare. Se trailern nedan:
 
 
Uppföljaren "Detective Knight: Redemption" om en bombman på fri fot - utspelar sig kring jul och ska släppas redan i december. Den följs av "Detective Knight: Independence" i januari, skriver Collider.
 
Filmerna skrivs och regisseras av Edward Drake, som står bakom totalt sju Bruce Willis-rullar de senaste åren.
 
 
Det borde vara glädjande för Bruce Willis fans att vi fortfarande har några filmer kvar. Men mest blir man lite dyster, när den en gång hyllade stjärnan från "Die Hard", "Armageddon" och "Sin City" avslutar sin karriär i direkt-till-streaming-träsket.
 
Vi har hört rapporter om hur en desorienterad Willis ofta hyrts in för 1-2 inspelningsdagar för diverse projekt, för att kunna tjäna en snabb slant (och säkra familjens trygghet medan hälsan tillåter) och ge producenterna ett tungt affischnamn. Sedan 2020 har han medverkat (ibland bara i korta gästroller) i över 20 långfilmer, med ett snittbetyg på IMDb som sällan går över 4/10.
| 22 oktober 2022 16:00 |