Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

2 augusti 2016 | 15:00

Bruce Campbell vill ge oss så mycket "Ash vs Evil Dead" att vi spyr

Så här säger ikon-skådisen om möjligheterna för en fjärde "Evil Dead"-film och framtiden för TV-serien "Ash vs Evil Dead".
Glada nyheter för alla som älskar inälvorna och blodet i "Ash vs Evil Dead"! Om Bruce Campbell själv får bestämma, tänker han aldrig sluta spela karaktären Ash. Inte ens om vi ber om det. Detta är en helomvändning från de svar han gett på frågan tidigare i sin karriär. Så här lät det i en intervju på Comic Con:

- Jag följer gladeligen Ash till slutet nu. Alla skådespelare går igenom den där förnekelsefasen då man säger "jag har faktiskt gjort massor av andra projekt också och bla, bla bla". Ni vill ha Ash? Jag tänker mata er med Ash tills ni spyr. Ni kommer att få mer Ash än vad ni någonsin önskade i era liv.

Så länge Starz vill fortsätta att skapa säsonger, finns det alltså ingen gräns för hur mycket Ash och motorsågar och splatter vi kan få! Ge oss 100 säsonger till att börja med! Om vi börjar med att diskutera en möjlig säsong 3, kan Campbell avslöja det här om diskussionerna han har haft med skaparna Sam Raimi Och Rob Tapert:

- Vi har snackat en hel del om saken. Vi måste ju planera framåt. Manusförfattarna går tillbaka till kontoret i september. Så ja, vi har diskuterat saken. Vi vill att Starz gör en tredje och en fjärde säsong.

Vi får alltså hålla tummarna för att önskan är ömsesidig his Starz. Även om TV-serin går bet, finns det en chans att dess framgång ökar intresset för en fjärde "Evil Dead"-film på vita duken. Vi lever ju trots allt i tider där gamla koncept ska förnyas och för varje säsong "Ash vs Evil Dead" får i rampljuset, desto högre är oddsen för en film.

Vill du se mer av "Ash vs Evil Dead"? En fjärde "Evil Dead"-film, kanske?
| 2 augusti 2016 15:00 |