trailer

Skribent

MovieZine

20 maj 2024 | 16:15

Bröllop och barnbarn när "Wahlgrens värld" återvänder med ny säsong - på ny streamingtjänst

Pernilla Wahlgren flyttar in på nya streamingtjänsten Max redan imorgon, 21 maj.
Pernilla Wahlgren och hennes värld är snart tillbaka med en ny fullspäckad säsong. Pernilla har blivit farmor och känslorna svämmar över för det lilla nytillskottet. Och så har hon fullt upp med planeringen av sitt och Christians bröllop. Men mitt i alla positiva bestyr så måste Pernilla och familjen hantera ett tungt hälsobesked.
 
Med den nya säsongen av "Wahlgrens värld" flyttar den folkkära Pernilla och hennes familj in på en ny streamingtjänst - Max som lanseras i Sverige imorgon 21 maj.
 
- Äntligen är vi tillbaka, med ett nytt härligt Wahlgrens värld. Och förutom allt som hänt mig sedan sist, nu också med nyheten att jag och mina kollegor på Kanal 5 flyttar in på Max. Hur sjukt? Sarah Jessica Parker, Game of Thrones, Barbie och jag, Pernilla Wahlgren. Ja, jag har lite hybris, men det är sant! säger Pernilla Wahlgren.
 
De två första avsnitten av säsong 15 släpps i samband med att nya streamingtjänsten Max lanseras i Sverige 21 maj. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje torsdag på Max. Säsongen visas även på Discovery+ och torsdagar kl 20.00 i Kanal 5.
 
 
| 20 maj 2024 16:15 |