Film

Skribent

Erika Jarhed

28 mars 2023 | 12:00

Brie Larson avslöjar vem hon spelar i kommande "Fast X"

Sedan tidigare har det meddelats att Jason Momoa spelar skurken i kommande "Fast X". Men vem spelar Brie Larson? Nu har skådespelaren avslöjat nya detaljer.
Snart anländer den tioende "Fast & Furious"-filmen, med namnet "Fast X", där den Oscarsbelönade skådespelerskan Brie Larson har anslutit till gänget. Men det har varit ganska hemlighetsfullt exakt vem Larson ska spela i den nya filmen - tills nu. Total Film har pratat med Larson, som har berättat att hon ska spela karaktären Tess, som är Mr. Nobodys dotter.
 
Mr Nobody, en regeringsagent och hemlig operativ agent, introducerades första gången i "Furious 7", och spelades av Hollywood-legenden Kurt Russell. Karaktärens öde är för närvarande okänt efter att Doms gäng attackerades i en flygning av agenter i senaste "F9".
 
- Tess är Mr. Nobodys dotter. Hon är tekniskt sett en del av "byrån", men hon är en slags bro. Hon gör inte som byrån vill, nu när hennes pappa inte är där. Hon tror på det arv som hennes pappa skapade, som står med Dom och familjen Toretto, och kämpar för dem. Jag skulle säga att Tess är lite av ett mysterium - hon är en del av byrån, men hon drar sig också mot familjen Toretto, vilket innebär att hon har mycket att bevisa.
 
 
I "Fast X" kommer bland annat Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson och Jason Statham att återvända i sina roller. Dessutom har Jason Momoa anslutit till rollista som filmens skurk Dante Reyes. Franska Louis Leterrier ("Now You See Me") står som regissör.
 
Serien kommer att avslutas i en tvådelad final, där Fast X utgör den första delen. I denna film kommer gänget att få möta deras största motståndaren de någonsin. Dante Reyes drivs av blodshämnd, och är fast besluten att krossa familjen - och alla de älskar. Den andra delen har förväntad premiär någon gång under 2024. 
 
"Fast X" har biopremiär 17 maj.
| 28 mars 2023 12:00 |