Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

10 mars 2017 | 21:00

Brie Larson berättar hur livet förändras efter en Oscarsvinst

Hon tog hem priset för Bästa kvinnliga skådespelare för "Room", och nu är hon aktuell i "Kong: Skull Island".
Det är enligt många den allra högsta äran inom skådespelaryrket, att vinna en åtråvärd Oscar, och genom historien har en extremt begränsad skara fått ta med sig en guldgubbe hem under armen. En av de lyckliga som fått uppleva extasen är 27-åriga Brie Larson, som vann för Bästa kvinnliga huvudroll för sin insats som tillfångatagen mor i Lenny Abrahamsons "Room". 

Under en intervju inför premiären av "Kong: Skull Island" passade vi på att fråga henne hur livet egentligen förändras efter att man vunnit en Oscar:

- Det ändrar vissa saker, men majoriteten av allt känns likadant. Jag fick regissera en film, och jag ska snart spela Captain Marvel, och båda de sakerna är stora för mig och jag är säker på att Oscarsvinsten hjälpte till där. Men resten... mitt dagliga liv är exakt likadant som innan.

Du har arbetat med en del fantastiska regissörer redan i din karriär, men finns det någon du verkligen skulle vilja jobba med i framtiden? Om du fick välja fritt.

- Jag älskar Spike Jonze, jag älskar Paul Thomas Anderson, jag älskar Christopher Nolan. De är sådana visionärer och det hade varit fantastiskt att få vara en del av deras världar någon dag!

Kolla in resten av intervjun här:


Kommer du se "Kong: Skull Island" på bio?
| 10 mars 2017 21:00 |