Serie

Skribent

MovieZine

25 december 2021 | 16:30

Bekräftat: Då kommer andra säsongen av "Bridgerton"

Idag är det ett år sedan "Familjen Bridgerton" gjorde entré på Netflix. Nu meddelas att det enormt populära kostymdramat kommer tillbaka i mars.
Den 25 december 2020 var dagen då "Familjen Bridgerton" gjorde storstilad entré på Netflix och historia skrevs. Serien nådde enorma framgångar och blev snart Netflix mest streamade. Tur då att det finns många fler böcker av Julia Quinn att filmatisera. Och nu vet vi när andra säsongen släpps!

En första teaser på självaste jubileumsdagen låter Lady Whistledown skvallra om ett premiärdatum: den 25 mars 2022 är det dags för mer dramatik i vacker kostym.
 
 
Av det lilla vi vet om "Familjen Bridgertons" andra säsong så kommer fokus skifta från Daphne (Phoebe Dynevor) och hertigen Simon Basset (Regé-Jean Page). Istället kommer vi få följa hennes bror Anthony Bridgerton (spelad av Jonathan Bailey) och hans egna kärlekstrassel.

Streamingtjänsten verkar för övrigt övertygade om att succén kommer hålla i sig: "Familjen Bridgerton" är redan klar för minst fyra säsonger på Netflix. Totalt finns det nio böcker i serien.
| 25 december 2021 16:30 |