Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 juli 2018 | 22:30

Bryan Cranston och Aaron Paul möts i roligt "Breaking Bad"-klipp

Det har nu gått tio år sedan "Breaking Bad" först hade premiär - nu möts de båda huvudrollsinnehavarna igen, i ett härligt nostalgiskt klipp!
Det har inte direkt gått dåligt för de båda "Breaking Bad"-stjärnorna efter att den hyllade tv-serien lades ned. Men i ett nytt klipp (som reklam för en välgörenhetstävling) får vi se hur det hade kunnat se ut om de hade haft problem att hitta nya skådespelarjobb efter nedläggningen.
 
Det skulle, med tanke på att Cranston och Paul parats ihop i ett flertal olika 10-årsfiranden, inte komma som någon större överraskning om de faktiskt dyker upp tillsammans i den kommande säsongen av "Better Call Saul" - som har premiär i augusti. Det lär om inte annat ha uppstått ett fletal tillfällen att spela in några riktiga scener (hoppas hoppas)! Fram tills dess får vi helt enkelt nöja oss med nostalgiska, och förvånansvärt underhållande, klipp av sorten här nedan.
 
 
Frågan är nu givetvis om det finns något fan som saknar "Breaking Bad" lika mycket som Cranston och Paul verkar göra? Kommentera gärna nedan!
| 18 juli 2018 22:30 |