Serie

Skribent

MovieZine

29 december 2015 | 08:30

Bran Stark, vad gör du på en hästrygg i Säsong 6?

Första bilden från vårens "Game of Thrones" har släppts.
Och när klippte du av dig pottfrillan? Efter att ha varit frånvarande under hela den femte säsongen av ”Game of Thrones” rider han obekymrat in i den kommande säsongen, vilket en första-glimt från Entertainment Weekly avslöjar. Och vad stor han har blivit därtill!


Bran Stark i säsong 6.

När vi senast såg pojken hade han precis nått fram till grottan med The Three-eyed Raven (Den Treögda Korpen) där han mötte den gamle mannen – som inte alls är en korp – spelad av Struan Rodger. Precis som att Bran Stark – eller Isaac Hempstead-Wright – ser bra annorlunda ut när han har gått från pojkvasker till karlakarl mellan inspelningarna, har The Three-eyed Raven-skådisen bytts ut helt och hållet inför Säsong 6 till vår svenska Bergman-stolthet Max von Sydow, som vi under julen har sett som Lor San Tekka i ett annat Max-at äventyr (pun intended) Far, Far Away.


Bran Stark i säsong 1.

”The past is written. The ink is dry”. Frågan är vad vi ska tro nu om Brans fortsättning. Hur passar den här bilden in i handlingen för den sjätte säsongen av ”Game of Thrones” som släpps i april? Är det från en dröm eller flash-back som Bran kommer att ha, eller händer det på riktigt? Vart är han på väg?

Diskutera gärna din bästa teori nedan!

Henrietta J:son Eskelin
| 29 december 2015 08:30 |